Nem találta meg amit keresett?

Adja meg az elérhetőségeit és visszahívjuk

Vállalati képzés

A tárgyalóképes idegennyelv-tudás egyre inkább elengedhetetlen feltétele a sikeres munkavégzésnek. A London Nyelviskola színvonalas, eredményorientált oktatást kínál a cégek részére, hogy dolgozóik elsajátíthassák, illetve elmélyíthessék munkájukhoz szükséges nyelvtudásukat.

Miért tartjuk fontosnak a céges nyelvtanulást?

  • Mert egy idegen nyelv ismerete, összeköti Önöket az ügyfelekkel

Az Ön cégének igényeihez szabott nyelvtanfolyamaink segítségével munkatársai képesek lesznek könnyedebben tárgyalni, prezentálni, eladni termékeiket, támogatni szolgáltatásaikat és elégedetté teszik ügyfeleiket.

  • Mert az idegen nyelv tudása menedzseli a szervezetet

A szervezeti kultúrát is adaptáló tananyag és a szókincs segít Önöknek motiválni saját csapatukat, összhangba hozza a munkatársakat a felső vezetéssel, összeköti őket a kollégákkal globális szinten.

  • Mert szabadságot jelent, egy idegen nyelven kommunikálni

Biztonsággal beszélni egy nyelvet mindig előnyt jelent: a beszéd, a meghallgatás és a megértés előnyét, valamint azt a biztonságot, hogy bármely helyzetben jó benyomást tegyünk a másik félre.

Miért pont a London Nyelviskola?

  • 10 éves tapasztalatunk a nyelvoktatás területén garancia arra, hogy az idegen nyelv tanulása lehet szórakoztató és egyben hatékony is.
  • Nyelviskolánkban anyanyelvű és anyanyelvi szintű oktatók segítségével ismeri meg az idegen nyelv sajátosságait. Könnyedén, szórakoztató formában tanul meg beszélni, érteni, gondolkodni a választott nyelven.
  • Cégük profiljától függően választhatóak különböző intenzitású tanfolyamtípusaink, így a csoportbeosztás kialakítása, a tananyagválasztás, a céges igényekhez igazítható.
  • Választható oktatási helyszíneken, kedvező áron, rugalmas feltételekkel várjuk a tanulni vágyókat

Legyen részese a London Nyelviskola nagy családjának, ahol munkatársait gyorsan, hatékonyan, kedvező feltételekkel oktatjuk. Várjuk angol, német, orosz, francia, spanyol nyelvcsoportjainkba, mert a tudás sosem évül el!

Válasszon minket, mert mi szívünkön viseljük az Önök nemzetközi sikereit!

Kérjen ajánlatot itt!