Nem találta meg amit keresett?

Adja meg az elérhetőségeit és visszahívjuk

Diplomamentő Program II.

 

Új feltételekkel indul újra a korábban rendkívül sikeres diplomamentő program. A Diplomamentő II. program célja a korábbihoz hasonlóan továbbra is a nyelvvizsga hiányában diplomával még nem rendelkező, államvizsgájukat hazai felsőoktatásban teljesített, de hallgatói jogviszonyban már nem állók nyelvi képzésbe vonása. Így könnyebben megszerezhetik a diploma átvételéhez szükséges államilag elismert nyelvvizsgájukat.

Az új programban 1333 fő bevonására van lehetőség, erre a célra 400 millió forint áll rendelkezésre. Az OFA Nonprofit Kft. közlése szerint a nyelvi képzések szeptember közepétől indulhatnak, és 2019. december 31-ig kell lezárulniuk. A támogatás mértéke fejenként legfeljebb 300 ezer forint lehet, a támogatottaknak legkésőbb 2020. március 31-ig kell bemutatniuk a megszerzett nyelvvizsga-bizonyítványukat és az az alapján kiadott diplomájukat.

Szintfelmérésre a London Nyelviskolában augusztus 27-étől lehet jelentkezni személyesen vagy telefonon; 06-42/400-412, 06-30/911-6567

Értesítjük kedves leendő diákjainkat, hogy a Diplomamentő tanfolyamaink beindultak, a jelentkezés lezárult.

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot amennyiben érdekel a képzés:


A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni!

Név:*
Születési idő:*
Születési hely:*
Lakcím:*
Telefonszám*:
Az Ön e-mail címe:*
Választott nyelv:
Választott napszak:
Milyen intenzitással tanulnál?:
Van-e már középfokú, csak írásbeli vagy csak szóbeli, bármilyen típusú nyelvvizsgád az adott nyelvből?:
Mikor szerezted meg?
Jelenleg:
Egyéb megjegyzés:
 
Hozzájárulok, hogy a London Nyelviskola elektronikus üzenetet küldjön részemre az induló nyelvtanfolyamokról. A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni.