Nem találta meg amit keresett?

Adja meg az elérhetőségeit és visszahívjuk

Bemutatkozás

Nyíregyháza központjában minden nyelvtanulót szeretettel vár az 1999-ben alakult London Nyelviskola. Évente több száz beiratkozó választja intézményünket. Az egyik legnagyobb elismerés számunkra, hogy a nálunk tanulók magas százaléka visszatér hozzánk egy újabb tanfolyam elvégzésére és barátainak, ismerőseinek és rokonainak is ajánlja a London Nyelviskolát.

Nyelviskolánkban angol, német, orosz, spanyol és eszperantó  nyelvet oktatunk. A tanítás szintekre van osztva, melyek kezdőtől felsőfokú nyelvvizsga-előkészítőig tartanak. A szintek egymásra épülnek és megfelelnek az EU közös keretrendszerének (KER).

Egyes szintet szintzáró vizsgával fejeznek be a hallgatók. A továbblépés feltétele a 60% -os teljesítési arány, és a 20 % - ot nem meghaladó hiányzás.

A hatékony és eredményes tanulás érdekében a mini csoportos (4-7fő) oktatást részesítjük előnyben.

Ez a létszám ideális egy hatékony, kommunikáció központú oktatáshoz. Mini csoportban egyéni odafigyelést kap a hallgató! Nyelvóráinkon fontosnak tartjuk az egyéni szereplést és azt, hogy minden hallgatónak elegendő idő álljon rendelkezésre a szóbeli megnyilvánuláshoz. Csoportos képzési formánk biztosítja a szükséges időt és azt, hogy oktatóinktól szükség esetén személyre szabott segítséget kapjon a hallgató, ha bármilyen gond van a célnyelv elsajátításával kapcsolatban.

Vezetők és magánszemélyek körében is igen népszerű az egyéni tematikára épülő óra -ONE TO ONE (egy tanár - egy diák). Ez a kurzus maximálisan igazodik a jelentkező időbeosztásához, igényeihez és nyelvi szintjéhez! Igény szerint vállalunk kihelyezett céges oktatásokat, ilyenkor a tanárt kiközvetítjük a vállalat telephelyére.

Nyelvtanfolyamaink a nap bármely szakában indulnak - hétvégén is - intenzív (heti 2x3, 2x4, 3x3, 1x8, 5x5 óra) és nem intenzív formában (heti 1x3, 2x2, 1x4, 1x5 óra).

Ha valaki már tanulta a választott idegen nyelvet, akkor szintfelmérés útján történik a megfelelő csoportba sorolás, így biztosítani tudjuk, hogy azonos tudásszintű hallgatók legyenek egy csoportban.

Nyelviskolánk felnőttképzési engedéllyel rendelkezik

-Nyilvántartásba vételi szám: E-000371/2014

Angol és német nyelvi képzéseink engedélyezett képzések

- Angol nyelv nyilvántartásba vételi szám: E-000371/2014/C002

- Német nyelv nyilvántartásba vételi szám: E-000371/2014/C001

Képzésünk szakmai szempontoknak tökéletesen megfelel és tárgyi mentes az ÁFA alól.


Az előzetes tudásszint mérés, a képzési szükségletek felmérése és a képzési tanácsadás nyelviskolánkban ingyenes.