[x]
Hírlevél feliratkozás E-mail:
INGYENES angol, német nyelvtanfolyamok a LONDON Nyelviskolában!

2013-tól kezdődően 100.000 magyar állampolgár számára nyílik lehetőség 100 órás ingyenes nyelvtanfolyam vagy informatikai képzés elvégzésére. Az Új Széchenyi Terv keretében ugyanis a kormány támogatja az idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztését 90.000 Ft / fő értékben. A jelentkezés feltétele, hogy a pályázó betöltötte a 18. életévét, valamint nem vesz részt államilag finanszírozott (közoktatási) vagy EU forrásból megvalósított képzésben. A képzésekre kizárólag azokban a nyelviskolákban lehet jelentkezni, ahol akkreditáltak a képzési programok és maga az intézmény is akkreditált. A LONDON Nyelviskola rendelkezik az ingyenes nyelvi képzések befogadásához és lebonyolításához szükséges feltételekkel. Iskolánk nem csak Nyíregyházán, hanem Szabolcs -Szatmár - Bereg megye egész területén szervez képzéseket! 

Részletek a támogatásról

  • A támogatás összege 90.000 Ft / fő, amihez pályázati űrlap kitöltése szükséges, melyet az oldal alján talál.
  • A LONDON Nyelviskolában 100 órás akkreditált angol, német nyelvtanfolyamot biztosítunk a pályázóknak az ország egész területén
  • A tanfolyam önrésze 4.500 Ft (45. évnél idősebbeknél 1.800 Ft), amit sikeres elvégzés (10%-nál kisebb hiányzás) esetén visszatérítünk.
  • A tanfolyammal kapcsolatban semmilyen további költség nem merül fel, a tananyagot ingyenesen biztosítjuk minden résztvevőnek!
  • Az ingyenes nyelvtanfolyam angol, német nyelvből valósulhat meg kezdő szinttől a középfokú nyelvvizsga szintjéig (B2)

Választható helyszínek

A LONDON Nyelviskola a megye egész területén szervez ingyenes angol, német nyelvtanfolyamokat a Támop 2.1.2-es pályázati program keretében. Ha Ön Nyíregyházán vagy a megye bármely pontján szeretne nyelvet tanulni regisztráljon már most az ingyenes képzésekre!

Ne maradjon le az ingyenes nyelvtanfolyamokról, tudjon meg mindent azonnal!

A támogatott nyelvtanfolyamainkra előzetes online regisztráció szükséges. Regisztráljon Ön is, mert már fogynak a helyek és a leggyorsabbak előnyt élveznek! Tanuljon Ön is nálunk! Ajánlja barátainak, rokonainak és ismerőseinek és mi további 10 ingyen órával jutalmazzuk!A regisztráció nem jelent elkötelezettséget és sikeres regisztráció esetén visszaigazoló e-mailt küldünk.

Előzetes jelentkezés ingyenes nyelvtanfolyamra

Személyes adatok:
*Név:
*Születési idő:
*Születési hely:
Elérhetőségek:  
*Lakcím:
*Telefonszám:
*Az Ön e-mail címe:
Választott nyelv:
Milyen nyelvi szinten szeretne tanulni?:
Választott napszak:
Tanfolyam heti intenzitása:
Kapcsolattartás módja:
*Biztonsági kód:
=
Írja be a fenti összeadás végeredményét!
Hozzájárulok, hogy a London Nyelviskola elektronikus üzenetet küldjön részemre az induló nyelvtanfolyamokról. A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni.
* A csillaggal megjelölt adatok megadása kötelező!

A Támop 2.1.2-es "Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése" című programot a Közigazgatási és Igazságügyi hivatal gondozza.

 

Origo, TársalKODÓ, ECL, city&guilds nyelvvizsgára való felkészítés!


   
London Nyelviskola
4400 Nyíregyháza,
Vasvári P. u. 1. I em./111.
Telefon: 42/400 412, 30/911 6567
E-mail: info@londonnyelvstudio.hu
Web:www.londonnyelvstudio.hu
Minden jog fenntartva.
Nyilvántartási szám: 00916-2008
Készítette: daniDesign